דילוג לתוכן
הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          תבשילי חורף בקורס בישול בריא

          ריבוליטה – תבשיל קטניות איטלקי

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 40 דקות | בינוני
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          חלבון
          חומרים
          שורש סלרי
          5 שיני שום
          בצל בינוני
          דלורית בינונית
          2 תפוחי אדמה
          5 גזרים
          3 קולורבי
          5 עגבניות
          אורגנו
          בזיליקום
          פטרוזיליה
          כוס שעועית מושרית ורצוי גם מונבטת
          מלח
          מעט שמן זית


          הכנה

          את השעועית המושרית יש לבשל כשעה בשפע מים ועם כף מלח, עד לריכוך
          בינתיים - לקלוף ולקצוץ את הסלרי, הבצל והשום.
          להניח בסיר עם שמן זית ולחמם על אש קטנה.
          לקלוף ולחתוך לקוביות את שאר הירקות מלבד העגבניות,
          להוסיף לסיר ולהגביר את האש. לכסות ולערבב מדי כמה דקות.
          להוסיף קורט פלפל וקורט מלח ולכסות במים, להביא לרתיחה ולבשל עד להתרככות חלקית של הגזר (כחצי שעה)
          לקצוץ את העגבניות ואת עשבי התיבול ולהוסיף לסיר, לערבב טוב טוב ולתת לעגבניות "להתפרק".
          להוסיף את השעועית המבושלת, לערבב ולהביא שוב לרתיחה.
          להמשיך לבשל ביחד עוד כ-20 דקות לאיחוד טעמים
          לטעום ולתקן תיבול אם נדרש
          ניתן להוסיף בשלב זה כמה פרוסות לחם ישן לתבשיל למספר דקות,
          או פשוט להגיש מהביל לשולחן.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח