טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?
שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂
יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂
ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)
אז החלטנו לאכול בריא. ממש מהיום.
ומה עכשיו? איך בעצם להחליט מה לאכול? ואיך אפשר לדעת אם זה באמת טוב לי ובריא לי?
הכנתי לנו מגוון מדריכים שיעזרו לנו להתחיל וגם להמשיך – לפי הקצב והצורך האישי שלך
בואו להכיר את רשימת הקניות שלי!
מתוכה אפשר להרכיב את הרשימה שלך, לבחור מה מתאים לך ועובד לך, ומה לא
היא מסודרת לפי קטגוריות ומכילה שפע שמאפשר גיוון, אילתור ומלא טעמים!
ועכשיו אפשר לצלול קצת יותר לעומק ולהכיר את הבסיס שלנו
נפתח בקטניות!
הבסיס לכל תזונה צמחונית/ טבעונית מאוזנת, ספקיות החלבון הראשיות שלנו וגם ממש ממש טעימות.
יש אנשים שמסתבכים איתן ולכן הכנתי פה מדריך מסודר
מדריך הקטניות נמצא ממש כאן
דגנים מלאים
מה הסיפור של זה? מה ההבדל ביניהם לבין קטניות? למה זה כל כך חשוב? למי זה מתאים? למי לא?
מה אפשר להכין איתם? ואיך משלבים את זה בתזונה הביתית באופן קל וטעים?
כל אלו ועוד במדריך המפורט – ממש כאן
שמן זית
למה כן? למה לא? האם בכלל? מה חשיבותו בתזונה מהצומח?
מה יתרונותיו על פני שמנים אחרים? ומה עושים איתו בכלל?
כל אלו ועוד בכתבה מפורטת מפי יעל לידר – ממש כאן
רוצה להכיר עוד חומרי גלם יותר מקרוב?
כאן אפשר לקרוא סקירות נרחבות על חומרי גלם-
ההיסטוריה וההווה שלהם, איך הם משתלבים בתפריט שלנו ועוד.
בואו לקרוא!
רוצה ללמוד בצורה מסודרת?
שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂
מגוון טיפים והמלצות למטבח בריא יותר, טעים יותר ופשוט יותר
כולם אומרים לך שדגנים מלאים זה חשוב, למה בעצם? ואיך לשלב אותם בתפריט היומיומי?