הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סדנת ארגון במטבח בקורס בישול בריא

          המזווה הבריא – בואו להכיר מקרוב את האוכל שלנו

          אז החלטנו לאכול בריא. ממש מהיום.
          ומה עכשיו? איך בעצם להחליט מה לאכול? ואיך אפשר לדעת אם זה באמת טוב לי ובריא לי?
          הכנתי לנו מגוון מדריכים שיעזרו לנו להתחיל וגם להמשיך – לפי הקצב והצורך האישי שלך

          בואו להכיר את רשימת הקניות שלי! 

          מתוכה אפשר להרכיב את הרשימה שלך, לבחור מה מתאים לך ועובד לך, ומה לא
          היא מסודרת לפי קטגוריות ומכילה שפע שמאפשר גיוון, אילתור ומלא טעמים!

          ועכשיו אפשר לצלול קצת יותר לעומק ולהכיר את הבסיס שלנו

          נפתח בקטניות!
          הבסיס לכל תזונה צמחונית/ טבעונית מאוזנת, ספקיות החלבון הראשיות שלנו  וגם ממש ממש טעימות.
          יש אנשים שמסתבכים איתן ולכן הכנתי פה מדריך מסודר
          מדריך הקטניות נמצא ממש כאן

          דגנים מלאים
          מה הסיפור של זה? מה ההבדל ביניהם לבין קטניות? למה זה כל כך חשוב? למי זה מתאים? למי לא?
          מה אפשר להכין איתם? ואיך משלבים את זה בתזונה הביתית באופן קל וטעים?
          כל אלו ועוד במדריך המפורט – ממש כאן

          שמן זית
          למה כן? למה לא? האם בכלל? מה חשיבותו בתזונה מהצומח?
          מה יתרונותיו על פני שמנים אחרים? ומה עושים איתו בכלל?
          כל אלו ועוד בכתבה מפורטת מפי יעל לידר – ממש כאן

          רוצה להכיר עוד חומרי גלם יותר מקרוב?
          כאן אפשר לקרוא סקירות נרחבות על חומרי גלם-
          ההיסטוריה וההווה שלהם, איך הם משתלבים בתפריט שלנו ועוד.
          בואו לקרוא!

          רוצה ללמוד בצורה מסודרת?

          סדנאות נמצאות ממש פה

          קורס הבישול המקיף נמצא כאן

          ומתכונים, פה כמובן.

           

          אולי תאהבו גם

          קורס בישול ביתי בריא

          טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

          שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

          מדריך הקטניות המלא

          קטניות – למה, איך ומאיפה להתחיל? בואו לקרוא את המדריך המלא

          תום בעבור - מנחת סדנאות בישול בריא

          תום ממליצה: הטיפים וההמלצות שלי לשינוי בריא

          מגוון טיפים והמלצות למטבח בריא יותר, טעים יותר ופשוט יותר

          קורס בישול ביתי בריא קטניות דגנים

          מדריך הדגנים המלא

          כולם אומרים לך שדגנים מלאים זה חשוב, למה בעצם? ואיך לשלב אותם בתפריט היומיומי?

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן