לקצוץ דק ולטגן עם קצת שמן זית - שורש סלרי, בצל ו-5 שיני שום יחד עם תבלינים (מלבד הסילאן).
בינתיים לקלוף את שאר הירקות ולפרוס גס, כולל את שאר הבצלים. את השום להפריד לשיניים בלי לקלוף.
לסדר בסיר שכבה של ירקות, שכבה של קטניות ואורז ושוב שכבה של ירקות.
לכסות במים, להוסיף כמה כפות סילאן ולהביא לרתיחה.
להמשיך לבשל על אש קטנה כשעה עד לריכוך.
לתקן תיבול ולהוסיף מלח אם צריך.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח