דילוג לתוכן
הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קורס בישול ביתי בריא

          תבשיל בולונז טבעוני

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 75 דקות | בינוני
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          2 בצלים
          8 שיני שום
          שורש סלרי
          4 גבעולי סלרי
          2 גזרים
          7-8 עגבניות אדומות
          סלסלת פטריות
          2 כוסות עדשים שחורות/חומות
          ​100 ג' רסק עגבניות
          כ- 3 כוסות מים
          צרור עלי תימין
          צרור עלי אורגנו
          כף וחצי מלח
          כפית פלפל שחור
          שמן זית


          הכנה

          לקלוף ולקצוץ: בצל, שום, שורש סלרי + גבעולים.
          בסוטאז'/ סיר רחב לחמם שמן זית, ולהוסיף את מה שקצצנו.
          לכסות ולאדות על אש בינונית עד להתרככות קלה.
          בינתיים לחתוך את הגזר והפטריות לקוביות קטנות
          ואת העגבניות לקוביות בינוניות.
          להוסיף את הגזר לסיר ולערבב. אחרי 3-2 דקות להוסיף גם את הפטריות.
          ואחרי עוד 3 דקות גם את העגבניות ועשבי התיבול.
          לתת לכל התערובת להפוך לתבשיל "רוטבי".
          ואז להוסיף: עדשים, רסק, תבלינים ומים.
          להביא לרתיחה, להוריד לאש קטנה ולבשל כשעה עד להתרככות.
          אם יש צורך להוסיף עוד מים.
          לטעום ולתקן תיבול.
          להגיש עם פסטה מכל סוג שתרצו.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח