להשרות ללילה חומוס יבש בשפע מים, לסנן ולבשל אותו כשעה עם חצי כף מלח, עד להתרככות מלאה.
לקצוץ בצל, עגבניות ופטרוזיליה. לכתוש/ לגרר ג'ינג'ר ושום.
בסיר רחב על אש בינונית לטגן בשמן תוך כדי ערבוב: ציפורן, הל, קינמון, זרעי כמון, זרעי חרדל ואבקת קארי.
להוסיף בצל קצוץ, מלח, שום וג'ינג'ר ולערבב היטב
אחרי שהבצל הופך לשקוף, נוסיף עגבניות, ונביא לרתיחה.
לבשל את המסאלה על אש נמוכה כ-10 דקות.
אח"כ יש להוסיף את החומוסים המבושלים עם פטרוזיליה, לערבב טוב ולהוסיף מים עד לכיסוי..
להביא לרתיחה ולבשל רבע שעה על אש בינונית בבעבוע עדין.
להוציא כוס מהתבשיל, למעוך למחית ולהחזיר לסיר.
לתקן תיבול ולהמשיך לבשל כמה דקות. מומלץ להגיש עם אורז.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח