לחתוך את הטופו לקוביות קטנות.
לשמן מחבת (רצוי נון סטיק) ולחמם אותה.
את קוביות הטופו להעביר למחבת ולטגן אותן קלות למספר דקות.
להוסיף את הסויה והסילאן ולערבב טוב למניעת הידבקות לעוד דקה.
במידת הצורך להוסיף עוד סויה/ סילאן.
להגיש על גבי אורז מלא ולנשנש בהנאה.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח