דילוג לתוכן
הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          צ'יפסים מעוכים מתכון

          תפוחי אדמה דרוסים

          הכנות: 5 דקות | בישולים: שעה | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          חומרים
          20 תפוחי אדמה בינוניים
          1/2 כוס שמן זית
          2 כפיות מלח גס
          2 כפות אורגנו


          אופן ההכנה

          את תפוחי האדמה לבשל כמו שהם בשפע מים, רצוי בשני סירים רחבים, עד לריכוך.
          לסנן ולצנן קלות.
          לסדר על גבי תבנית מצופה בנייר אפייה, למעוך בעזרת מועך תפו"א, כוס או כף היד- תפוחי האדמה צריכים ל"הידרס" ולהשתטח.
          לפזר מעל בנדיבות שמן זית, ואחר כך גם מלח גס ואורגנו.
          לאפות בחום גבוה כ-40 דקות עד להשחמה ופריכות.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח