דילוג לתוכן
הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קוביות סלקים בחלב קוקוס

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 50 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          חומרים
          6 סלקים בינוניים
          2 בצלים
          5 שיני שום
          1/2 ליטר חלב קוקוס
          שמן זית
          1/2 כף מלח
          קורט גדוש פלפל


          הכנה

          מומלץ להשתמש בתבנית פיירקס גדולה.
          לקלוף את הסלקים ולחתוך לקוביות בינוניות.
          את הבצלים לקלוף ולחתוך לחצאי עיגולים, את השומים לקלוף ולחצות לשניים.
          לשמן את תחתית התבנית, לסדר על גביה את הבצלים ואת השומים,
          ועליהם את הסלקים. 
          לפזר מעל מלח ופלפל ולצקת את חלב הקוקוס עד ל-3/4 גובה.
          במידת הצורך להוסיף חצי כוס-כוס נוזל (מים/ חלב קוקוס),
          לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני.
          כשהסלקים מתרככים להמשיך לצלות 10 דקות נוספות ללא כיסוי.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח