דילוג לתוכן
הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סלט חצילים ועגבניות פיקנטי

          הכנות: 10 דקות | בישולים: 40 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חומרים
          4 חצילים
          10 עגבניות
          2 פלפלים אדומים
          2 בצלים
          2 שיני שום
          כפית פפריקה מתוקה
          כפית מלח
          קןרט פלפל שחור
          1/4 כוס שמן זית


          אופן ההכנה

          לחתוך את החצילים לקוביות, לערבב עם שמן זית ולצלות בתנור עד להשחמה קלה.
          לחתוך את הפלפלים והעגבניות לקוביות בינוניות. לקצוץ את הבצלים, הצ'ילי והשום דק.
          בסיר בינוני לטגן על אש בינונית את הבצל, שום וצ'ילי (אופציונלי).
          כשמתחיל לעלות ריח להוסיף עגבניות ופלפלים יחד עם תבלינים.
          לבשל עד להתרככות והפיכה למרקם של רוטב, ואז להוסיף את החצילים הקלויים ובערך 2 כוסות מים.
          להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ-20 דקות. לתקן תיבול ולשמור בקירור.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח