לחמם תנור לחום בינוני.
את התירס להפשיר כ-10 דקות במים רותחים ולסנן.
3/4 מכמות התירס לטחון בבלנדר מוט למחית, ואז לערבב עם הקמח והתבלינים.
בסוף להוסיף את שאר הגרגירים השלמים לתערובת.
לשמן נייר אפייה, לשטח לקציצות דקות (תדמיינו שניצל טבעול).
אם רוצים לצפות בפירורי לחם - זה הזמן.
לשמן קצת מלמעלה ולאפות בערך 15-10 דקות עד להתייצבות והשחמה קלה.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח