לטחון במעבד מזון את האגוזים והתמרים בפולסים,
להוסיף את שאר המרכיבים ולהמשיך לטחון עד ליצירת עיסה אחידה.
לשטח בתוך תבנית/ קופסה מרופדת בנייר אפייה.
להקפיא לפחות לחצי שעה.
לחלץ מהתבנית ולחתוך לריבועים טעימים!
חשוב לשים לב להוסיף את החומרים בהדרגה.
רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח