להשרות את הקשיו במים רותחים לחצי שעה.
לסחוט את המיץ מהלימונים
להכניס לבלנדר את כל החומרים מלבד הלימון, ולטחון תוך כדי זילוף הדרגתי של חצי כוס מים וחצי מכמות מיץ הלימון עד לקבלת מרקם חלק ו"מיונזי".
לטעום ולהוסיף עוד מיץ לימון אם נדרש.
ניתן להוסיף עוד קצת שמן ו/או מים במקרה הצורך.
לאחסן בצנצנת זכוכית במקרר, נשמר כשבוע
ניתן להקפיא כחודשיים.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח