לשטוף טוב את הכרישה והמנגולד.
לקצוץ את הכרישה (חלק לבן) לעיגולים.
לקצוץ מנגולד - גזע לרצועות דקות, עלים ירוקים לרצועות בינוניות.
במחבת לאדות גזע מנגולד וכרישה עם קצת שמן זית.
כשמתרכך, להוסיף את העלים הירוקים.
אחרי שהכל מתכווץ להעביר לקערה ולהוסיף – קמח, תבלינים וביצים.
לשמן נייר אפיה, ליצור קציצות, לשמן מלמעלה.
לאפות בחום בינוני כחצי שעה, עד שהחלק העליון נהיה קצת פריך.
לתת לקציצות להצטנן קצת לפני האכילה.
אחד מהמתכונים המנצחים שלי, מתכון חורף כיפי וורסטילי, שעושה שימוש מוצלח בחומרי הגלם של העונה
וגם בתבלינים שמדגישים את טעמי הירקות והופכים את הקציצות האלו לענן נימוח בפה.
טכניקת בישול הכרישה כאן מפשטת את תהליך הבישול ונותנת תוצאות טעימות ומשמחות.
רוצה להכיר עוד מתכונים עם כרישה?
כאן אפשר למצוא מתכון ל
מאפה כרישה יווני
אנטיפסטי כרישה
פשטידת כרישה טבעונית
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח