לפרק את הכרובית לפרחים בינוניים
לחלוט את הכרובית בסיר בינוני עם הרבה מים עד לריכוך מלא, לסנן את המים ולצנן את הכרובית.
לקצוץ פטרוזיליה ובצל דק. לכתוש/ לקצוץ דק שום.
בקערה גדולה למעוך ולערבב את כל המרכיבים טוב טוב,עד ליצירת עיסה אחידה.
ליצור קציצות ולחמם תנור לחום בינוני.
להניח את הקציצות על גבי נייר אפייה משומן,
לשמן קלות גם מלמעלה ולאפות כ-30-20 ד' עד להשחמה קלה.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח