להכניס את כל חומרי הקציצות למעבד מזון ולעבד ארוכות עד לקבלת עיסה משחתית וכמה שפחות גרגירית.
לטעום ולתקן תיבול אם צריך.
להעביר לקערה ולהניח במקרר לכ-10 ד' להתייצבות.
לשטוף ולחתוך את הפלפלים לרצועות גסות.
להניח את הפלפלים, השום וכמה כפות שמן זית במעבד מזון/ בלנדר ולטחון למרקם חלק יחסית.
בסיר רחב ונמוך לחמם 3 כפות שמן זית,
לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף פנימה, לכסות ולתת להן להתרכך.
להוסיף את תערובת הפלפלים, תבלינים ו-2 כוסות מים.
להביא לרתיחה, להמשיך לבשל עוד 10-5 ד' על אש קטנה.
ליצור כדורים מעיסת החומוס ולהניח בתוך הרוטב המבעבע,
לבשל עד שהכדורים צפים קלות למעלה.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח