הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סדנת קציצות קורס בישול בריא

          קציצות דלורית נימוחות

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 20 דקות | פשוט
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          דלורית אחת בינונית
          4 שיני שום
          100 ג' קוואקר
          60 ג' אגוזים
          ביצה אחת
          שמן זית
          כפית מלח
          קורט פלפל
          אפשר גם: חצי כפית בהרט/ כמון


          הכנה

          לחמם תנור לחום גבוה.
          לחצות את הדלורית לאורכה ולהניח בתבנית על גבי נייר אפייה.
          לאפות כחצי שעה עד להתרככות, להוציא את בשר הדלורית, למעוך קלות ולקרר.
          במעבד מזון לטחון קוואקר, אגוזים ושום.
          להוסיף ביצה ותיבול ולערבב עם תוכן הדלורית.
          לסדר על גבי תבנית נייר אפייה ולשמן אותו. להכין קציצות ולסדר בתבנית, לשמן קצת מעל כל קציצה.
          לאפות בחום בינוני למשך 20-15 דקות, עד שהחלק העליון של הקציצה פריך.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן