לבצק:
לערבב קמח, אבקת אפייה, מלח.
להוסיף את הנוזלים: 1/2 כוס שמן זית ו-1/2 כוס מים רותחים.
לגבש לבצק רך ואחיד ולרדד לתבנית עגולה.
למילוי:
בבלנדר לטחון: שקדים, כוס ו-1/4 מים, סילאן, חרדל וקצת מלח עד לקבלת קרם חלק במרקם של שמנת מתוקה
את הקישואים לחתוך לעיגולים, לערבב עם שמן ולצלות בתנור עד להשחמה קלה.
את עלי התימין להפריד מהגבעול.
לסדר ירקות צלויים על גבי הבצק ולשמור חלק בצד. לצקת מילוי ולסדר את שאר הירקות ועלי התימין
לאפות כ-40 ד' בחום בינוני עד להתייצבות הקרם. לקרר לפני ההגשה.
ניתן להקפיא.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח