מומלץ להשתמש בתבנית פיירקס גדולה.
לקלוף את הסלקים ולחתוך לקוביות בינוניות.
את הבצלים לקלוף ולחתוך לחצאי עיגולים, את השומים לקלוף ולחצות לשניים.
לשמן את תחתית התבנית, לסדר על גביה את הבצלים ואת השומים,
ועליהם את הסלקים.
לפזר מעל מלח ופלפל ולצקת את חלב הקוקוס עד ל-3/4 גובה.
במידת הצורך להוסיף חצי כוס-כוס נוזל (מים/ חלב קוקוס),
לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני.
כשהסלקים מתרככים להמשיך לצלות 10 דקות נוספות ללא כיסוי.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח