לפרוס את הכרישה דק ולאדות במחבת עם מעט שמן זית.
לפרוס את הפטריות לפרוסות בינוניות ולצרף למחבת עם הכרישה, להקפיץ קלות עד לריכוך.
את הגבינה לגרר.
לערבב 1/4 כוס שמן זית עם 1/3 כוס מים ולהוסיף ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח.
לערבב טוב, להוסיף את תערובת הירקות ולהעביר לתבנית משומנת/ מצופה בנייר אפייה.
לאפות 40-30 דקות בחום בינוני או עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה קלות.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח