הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סדנת מאפים בקורס בישול בריא

          פשטידת כרישה יוונית

          הכנות: 30 דקות | בישולים: 50 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          חבילת עלי פילו מופשרים (במקרר/על השיש)
          3 כרישות גדולות
          1/2 כפית פלפל
          1/2 כפית מלח
          שמן זית
          לקרם קשיו:
          1/4 1 כוס קשיו
          1 כף מיץ לימון
          שן שום קטנה
          3/4 כוס מים
          1/2 כפית מלח


          הכנה

          לנקות את הכרישות, לשטוף ולפרוס לעיגולים דקים.
          לחמם מחבת רחבה עם שמן ולאדות בה על אש גבוהה את הכרישה עד להתרככות ושקיפות, להוסיף מלח ופלפל.
          במידת הצורך להוסיף מעט מים למחבת.
          להכנת קרם הקשיו: לשים  בבלנדר את כל החומרים ולטחון עד קבלת מרקם של יוגורט. 
          לערבב את הכרישה המאודה עם קרם הקשיו.
          לשמן תבנית עגולה 26" בשמן זית, לפרוס עליה 2 עלי פילו ולשמן את העלה העליון,
          לפרוס עוד שני עלי פילו ולשמן את העלה העליון, לפרוס עוד שני עלי פילו ולא לשמן.
          לצקת על עלי הפילו את המילוי וליישר אותו.
          לכסות את המילוי עם שני עלי פילו ולשמן את העלה העליון, לפרוס שני עלים נוספים ולשמן אותם גם.
          עכשיו נהדק בעדינות את העלים בקצות התבנית,ואז נרים את הקצוות הפרוסים ונהדק בתנועה סיבובית ליצירת סגירה ואיטום. נשמן את הקצוות ונפזר מעל שומשום לבן או שחור.
          לאפות בחום בינוני כ-50 דקות עד להשחמה.

          רוצה להכיר עוד מתכונים עם כרישה?
          כאן אפשר למצוא מתכון ל
          קציצות כרישה ומנגולד
          אנטיפסטי כרישה
          פשטידת כרישה טבעונית

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

           

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן