לחמם תנור לחום בינוני.
את הכרישות והבצלים לפרוס לעיגולים/ חצאי עיגולים.
לחמם 4-5 כפות שמן זית במחבת רחבה ולאדות בה אותם עד לריכוך והשחמה קלה.
בקערה לערבב קמח עדשים עם כוס מים עד ליצירת בלילה אחידה.
להוסיף תיבול ואת הבצלים והכרישות המאודים.
להוסיף סודה לשתייה וחומץ תפוחים ולערבב היטב.
מעבירים לתבנית מצופה עם נייר אפייה ואופים כ-45 ד’ עד להתייצבות והשחמה קלה.
**חובה** לקרר כשעתיים במקרר לפני ההגשה.
רוצה להכיר עוד מתכונים עם כרישה?
כאן אפשר למצוא מתכון ל
קציצות כרישה ומנגולד
אנטיפסטי כרישה
פשטידה בסגנון יווני
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח