לפרק לפרחים גדולים את הכרובית והברוקולי ולבשל בשפע מים עד להתרככות קלה, יש לשים לב שלא יתרככו מדי.
לפרוס את הכרישות דק ולאדות במחבת עם מעט שמן זית עד לריכוך.
לחתוך את הכרובית והברוקולי המבושלים לקוביות קטנות/ בינוניות, לשים בקערה גדולה ולהוסיף את הכרישה המאודה.
להוסיף ביצים, גבינה מגוררת, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, קמח ולערבב.
לשמן תבנית עמוקה, להעביר את הבלילה אליה, לאפות 40-30 דקות בחום בינוני או עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה קלות.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח