הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          עוגת תפוזים טבעונית - קורס בישול בריא

          עוגת תפוזים טבעונית בקערה אחת

          הכנות: 10 דקות | בישולים: 30 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא מוצרי חלב
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          3 תפוזים
          1/2 כוס שמן זית
          1/3 כוס סוכר חום דביק
          כוס קמח כוסמין מלא/ קמח מלא
          1/3 כוס + כף - קמח שקדים
          1/2 כפית סודה לשתייה
          כפית אבקת אפייה
          כף תמצית וניל
          קורט גדוש כפית אגוז מוסקט
          1/2 כפית הל טחון
          1/2 כפית ציפורן טחון


          אופן ההכנה

          לחמם תנור לחום בינוני.
          לגרר קליפה מ-2 תפוזים ולסחוט את המיץ של כולם.
          לערבב כוס מיץ תפוזים (את מה שנשאר מהמיץ להשאיר בצד) עם 1/3 כוס שמן זית, וניל, סוכר חום, גרידת תפוז ותבלינים טחונים עד לנוזל יחסית אחיד, רצוי במטרפה.
          להוסיף קמח מלא/כוסמין , קמח שקדים, אבקת אפייה ולערבב עד לאיחוד ראשוני,
          להוסיף סודה לשתייה ולערבב מהר (הבלילה תהפוך לקצת יותר בהירה) ולצקת במהירות לתבנית אינגליש קייק מצופה נייר אפייה.
          לאפות כחצי שעה בחום בינוני 180-170 עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא עם פירור לח.
          להוציא, לחורר בעדינות במזלג ולצקת בהדרגה כרבע כוס מיץ תפוזים מעל כל עוגה,
          ניתן להיעזר במברשת לשם כך, עד לספיגת הנוזל במלואו.
          לקרר ולהגיש, מומלץ להכין מראש כמות כפולה כי זה נטרף בשניות!

           

          ממליצה לנסות ולהנות כל עוד אנחנו בעונת ההדרים!
          אפשר להכין את המתכון גם ממיץ סחוט, אבל התוספת של גרידת התפוז הופכת אותו להרבה יותר מעניין.
          העוגה הזו היא ההפך הגמור מכל מה שהכרנו – היא עסיסית, ארומטית ועם מנעד טעמים מעניין ועשיר.
          היא מבוססת על שמן זית (איכותי!) ולמרות שהיא טבעונית היא אוורירית ורכה, בזכות השילוב של שומן איכותי, סודה לשתיה ופרי חומצי.
          ובעיקר – היא פשוטה, טעימה ומנחמת.
          היא הולכת מצויין לצד סיידר תפוחים חם
          או בסופה של ארוחה חורפית של מרק שעועית עשיר או מרק כתום מפנק

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

           

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן