הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סמבוסק אפונה סדנת מאפים

          סמבוסק אפונה

          הכנות: 30 דקות | בישולים: 20 ד' | מושקע
          טבעוני
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          2 כוסות קמח מלא / כוסמין
          3/4 כוס שמן זית
          1/2 כוס מים רותחים
          כפית אבקת אפיה
          2 כוסות אפונה קפואה
          2 כפות מיץ לימון
          2 כפיות אורגנו יבש
          3/4 כפית מלח


          אופן ההכנה

          להכנת הבצק:
          לערבב קמח, אבקת אפייה וקורט מלח.
          להוסיף את הנוזלים: חצי כוס שמן זית וחצי כוס מים רותחים.
          לערבב בעזרת כף וכשהתערובת קצת מתקרר ללוש ידנית לבצק רך ואחיד.
          לחלק לשני חלקים ולרדד כל חלק דק (כ- 30 מ"מ), ניתן לרדד בין שני ניירות אפיה.
          לקרוץ מהבצק בעזרת כלי עגול (12-10 ס"מ קוטר) עיגולי בצק - אמורים לצאת 14-12 בסה"כ
          להכנת המילוי:
          להפשיר את האפונה במים רותחים כ-10 דקות ולסנן.
          למעוך או לטחון, לפי המרקם המועדף, יחד עם 2 כפיות אורגנו, 3/4 כפית מלח.
          לתבל בקצת שמן זית ולימון.
          *חשוב לטעום את המילוי לפני האפייה ולוודא שהוא מספיק מתובל.
          בכל עיגול בצק לשים כ-2 כפיות מילוי, להרטיב את קצות העיגול ולקפל.
          להדק טוב לאורך השוליים. ניתן לחזק עם לחיצת מזלג.
          אופים בתנור, על גבי נייר אפיה, כ-20 דקות בחום בינוני, עד להשחמה קלה.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן