את התירס להעביר לקערה ולערבב עם שמן זית.
לשטח על גבי תבנית מצופה בנייר אפייה בשכבה דקה ואחידה ולצלות בחום גבוה כ-10 דקות, עד שרוב הגרגירים שחומים.
להוציא ולצנן.
את הבצל לקלוף ולחתוך לחצאי טבעות דקים. את העגבניות לחתוך לקוביות.
את הכוסברה לקצוץ דק ככל האפשר.
להעביר את הירקות, הכוסברה והתירס לקערה, לערבב טוב, לתבל בתבלינים, לימון וקצת שמן זית.
לטעום ולתקן תיבול לפי הצורך. לתת לנוח לספיגת טעמים.
ניתן להגיש קר או בטמפרטורת החדר.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח