דילוג לתוכן
הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קורס בישול בריא סדנת ירקות

          סלט קישואים אביבי, לימוני ומרענן

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 15 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ללא סולניים
          חומרים
          10 קישואים בינוניים ומוצקים
          בצל סגול
          2-1 לימונים - מיץ וגרידה (לפי הטעם)
          כמה גבעולי נענע
          אופציה: בצל ירוק, פטרוזיליה וכו'
          כפית מלח
          קורט פלפל
          5-6 כפות שמן זית


          הכנה

          לחמם תנור לחום גבוה.
          לשטוף ולחצות את הקישואים ל-4 פלחים משולשים.
          בקערה גדולה לערבב אותם עם 2-3 כפות שמן זית.
          לסדר על גבי תבנית עם נייר אפייה ולצלות בתנור עד להשחמה.
          בקערה לערבב: בצל סגול פרוס דק לחצאי טבעות,
          כמה עלי נענע קצוצים דק, מיץ לימון + גרידה/ קליפות קצוצות.
          כשהקישואים מוכנים לצרף אותם לקערה,
          להוסיף מלח ופלפל, לערבב טוב טוב, לטעום ולתקן תיבול. להוסיף שמן זית ולערבב שנית
          ניתן להגיש פושר או קר.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח