לחמם תנור לחום גבוה.
את הבטטות לקלוף, לחתוך לקוביות, לערבב עם 3 כפות שמן זית ו-2 כפות סילאן ולצלות בתנור עד להשחמה.
חשוב להקפיד שהקוביות לא יתרככו יתר על המידה.
את הקינואה לשים בסיר עם שפע מים ולהביא לרתיחה.
לבשל כרבע שעה עד שהיא נגיסה (אל-דנטה), לסנן ולהעביר לקערה.
להוסיף לקערה את החמוציות והבטטות הצלויות, מיץ לימון, פלפל ומלח.
לערבב ולטעום.
להוסיף עוד שמן זית וסילאן במידת הצורך.
ניתן להגיש פושר או קר.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח