לחתוך את החצילים לקוביות, לערבב עם שמן זית ולצלות בתנור עד להשחמה קלה.
לחתוך את הפלפלים והעגבניות לקוביות בינוניות. לקצוץ את הבצלים, הצ'ילי והשום דק.
בסיר בינוני לטגן על אש בינונית את הבצל, שום וצ'ילי (אופציונלי).
כשמתחיל לעלות ריח להוסיף עגבניות ופלפלים יחד עם תבלינים.
לבשל עד להתרככות והפיכה למרקם של רוטב, ואז להוסיף את החצילים הקלויים ובערך 2 כוסות מים.
להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ-20 דקות. לתקן תיבול ולשמור בקירור.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח