להשרות את החומוס למשך לילה.
לבשל את החומוס בשפע מים וכפית עד לריכוך מלא.
לקצוץ עלי בזיליקום לגודל בינוני.
לחתוך את הבצל הסגול לחצאי עיגולים דקים.
לסנן את החומוס מהמים ולתבל בלימון, בזיליקום, בצל, שמן זית.
לערבב,לטעום ולהוסיף עוד מלח לפי הטעם.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח