את האגס והתפוח לחתוך לקוביות בינוניות, את הג'ינג'ר לקלוף ואת התמרים לגלען.
להכניס לתוך סיר בינוני את כל המרכיבים לכסות במים.
להביא לרתיחה ולבשל מכוסה על אש קטנה לפחות שעתיים.
ניתן לשתות ולהתחמם ביום חורף קר
או לסנן לתוך בקבוק ולקרר, על מנת להתרענן ביום קיץ מיוזע.
רוצה לדעת איך לבנות משקאות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח