הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          מרק פטריות עשיר בקורס בישול בריא

          מרק פטריות וחלב קוקוס עשיר

          הכנות: 15 דקות | בישולים: 60 דקות | בינוני
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ללא סולניים
          חלבון
          חומרים
          2 יחידות שורש סלרי
          4 סלסילות פטריות - כדאי לגוון בסוגי הפטריות
          2 בצלים
          6 שיני שום
          4 תפוחי אדמה
          1/4 כפית פלפל שחור
          1 כפית מלח
          1 כפית אגוז מוסקט
          1/4 כוס שמן זית
          1 לימון
          קרטון 500 מ"ל חלב קוקוס
          אופציונלי: ½ כוס גריסי פנינה/ שיבולת שועל


          הכנה

          לקלוף ולקצוץ שורש סלרי, בצל ושום.
          לטגן על אש קטנה עם שמן זית.
          לקצוץ לגדלים שונים את הפטריות: גס, בינוני, דק.
          את תפו"א לקלוף ולחתוך לקוביות.
          להוסיף אותם לסיר ולערבב. להוסיף את התבלינים ולערבב שנית.
          להוסיף לסיר 2 כוסות מים ואת חלב הקוקוס ולהביא לרתיחה. לבשל על אש קטנה עד לריכוך.
          במידה ורוצים - בשלב הזה אפשר לטחון שיבולת שועל לקמח ולהוסיף למרק להסמכה (צריך לערבב טוב) או בשלב הוספת הפטריות להוסיף גריסי פנינה.
          לגרר קליפת לימון לתוך המרק + מיץ מלימון שלם, לטעום ולתקן תיבול.

           

          זוכרות את המרקים המוקרמים של האייטיז?
          אז המרק הזה- עם אותה תחושת עונג ופינוק, ובלי כאב הבטן שנלווה למנה!
          למה? כי המנה הזו בנויה בעזרת רכיבים איכותיים וטריים, על בסיס טעם עשיר בעזרת טכניקות בישול שמעמיקות אותו,
          ללא תוספות לא הכרחיות, וללא מוצרי חלב, ועם תבלינים מדוייקים שמדגישים את הטעמים באופן שמחמיא להם (ולנו!)
          וכך קיבלנו מנה עשירה, קרמית, חורפית, מפנקת – שגם עושה טוב לגוף שלנו
          היא מושלמת כארוחת ערב בפני עצמה לצד טוסט עם אבוקדו
          או כמנת פתיחה בארוחה חגיגית לצד שבלולי פילו ומנגולד
          ואנטיפסטי פריך של כרוביות מצופות

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן