להשרות את העדשים לכשעה, אפשר גם יותר (ואפשר גם בלי...)
לקצוץ דק את הבצל והשום.
להעביר לסיר עם שמן זית ולאדות כ-5 דקות על אש בינונית.
לקצוץ את המנגולד ואת העגבניות, להוסיף אותן לסיר ולאדות עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.
להוסיף את שאר המרכיבים ולכסות במים.
להביא לרתיחה ולבשל כשעה במכסה סגור על אש קטנה.
בסיום הבישול לטעום ולתקן תיבול.
מומלץ לתבל בקצת לימון בסוף הבישול.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח