הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          מרק עדשים קורס בישול בריא

          מרק מנגולד ועדשים

          הכנות: 15 ד' | בישולים: שעה ורבע | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          2 בצלים
          6 שיני שום
          צרור מנגולד
          2 עגבניות
          2 כוסות עדשים ירוקות
          2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
          כף מלח, קורט פלפל שחור
          כף גדושה פפריקה
          לימון - אופציונלי


          הכנה

          להשרות את העדשים לכשעה, אפשר גם יותר (ואפשר גם בלי...)
          לקצוץ דק את הבצל והשום.
          להעביר לסיר עם שמן זית ולאדות כ-5 דקות על אש בינונית.
          לקצוץ את המנגולד ואת העגבניות, להוסיף אותן לסיר ולאדות עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.
          להוסיף את שאר המרכיבים ולכסות במים.
          להביא לרתיחה ולבשל כשעה במכסה סגור על אש קטנה.
          בסיום הבישול לטעום ולתקן תיבול.
          מומלץ לתבל בקצת לימון בסוף הבישול.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן