הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קורס בישול בריא

          מרק ירקות לקוסקוס

          הכנות: 10 דקות | בישולים: שעה ורבע | בינוני
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          בצל
          שורש סלרי
          3 תפוחי אדמה
          4 קישואים
          6 גזרים
          חתיכת דלעת
          5 שיני שום
          כפית כורכום
          2 כפות פפריקה מתוקה
          כף מלח
          קורט פלפל שחור
          150 גרם גרגירי חומוס יבש
          חבילת קוסקוס מהיר הכנה
          1/4 כוס שמן זית


          אופן ההכנה

          יש להשרות את החומוס במים ללילה או לחלופין להשתמש בחומוס קפוא.
          לקלוף, לקצוץ ולטגן בשמן זית, בסיר גדול על אש קטנה: בצל, שורש סלרי,שיני שום עד שעולה ריח
          לקלוף ולחתוך לחתיכות גדולות (ריבועים או מקלות) - גזר, תפוחי אדמה, דלעת.
          להוסיף את כל מה שחתכנו לסיר ולערבב טוב.
          לחזור על אותה הפעולה עם קישואים (אין צורך לקלף).
          להוסיף: את החומוס המושרה מסונן ממים, כף גדושה פפריקה, כפית כורכום, חצי כפית פלפל, כפית גדושה מלח - אפשר גם יותר
          לערבב טוב ולתת להכל להתבשל 5 דקות בסיר מכוסה על אש בינונית. לערבב מדי פעם.
          לכסות במים + חצי ליטר ולהביא לרתיחה.
          לבשל כשעה על אש קטנה, עד להתרככות הירקות והחומוס.
          בסוף לטעום ולתקן תיבול.
          להכנת הקוסקוס: לרוקן את השקית לקערה עמוקה וגדולה, להוסיף שלוק שמן זית, חצי כפית פפריקה וקצת מלח, לערבב.
          לכסות במים רותחים + סנטימטר ולכסות את הקערה.
          כעבור 10 דקות לפתוח, לערבב ולפורר עם מזלג.
          להגיש יחד עם המרק ורצוי עם שפריץ לימון
          במידה ורוצים להקפיא את המרק יש להוציא מתוכו את תפוחי האדמה או להחליף אותם בקולורבי

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן