לקצוץ דק בצל ושום.
לשטוף ולקצוץ את עלי הבזיליקום.
לחתוך את הברוקולי לפרחים בינוניים.
לטגן בשמן זית בצל ושום עד שעולה ריח,
להוסיף את פרחי הברוקולי, קורט פלפל שחור, כף מלח ואת עלי הבזיליקום.
לבשל על אש בינונית, עם מכסה סגור כ-10 דקות, ולערבב מדי פעם.
להוסיף מים וגרידת לימון ולהביא לרתיחה.
לבשל כחצי שעה על אש קטנה, עד לריכוך ואז לטחון בבלנדר מוט.
אם רוצים זה הזמן להוסיף חלב קוקוס/ שקדים.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח