לקצוץ בצל, לקלוף תפוחי אדמה, להפשיר ארטישוק קפוא במים רותחים.
את הארטישוק ותפוחי האדמה לחתוך לקוביות.
לטגן בשמן זית בצל עד לשקיפות, להוסיף תפוחי אדמה, ארטישוק ותבלינים.
לתת להתבשל בסיר סגור משהו כמו 5 דקות תוך כדי ערבוב.
להוסיף מים ולהביא לרתיחה. לבשל עד ריכוך.
להוסיף יין, לטחון ולטעום. לתבל במיץ לימון לפי הטעם.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח