הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קורס בישול ביתי בריא סדנת קטניות וירקות

          מרק אפונה קטיפתי עם מלא שורשים וטעמים

          הכנות: 20 דקות | בישולים: שעה ורבע | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          חלבון
          חומרים
          2 שורשי סלרי
          שורש פטרוזיליה
          בצל אחד
          10-8 שיני שום
          סנטימטר-שניים של ג'ינג'ר טרי
          תפו"א בינוני
          2 גזרים
          400 ג' אפונה יבשה - רצוי לא להשרות!
          שמן זית
          מלח, פלפל


          הכנה

          לקלוף ולקצוץ דק את השורשים, לקלוף ולכתוש את השום והג'ינג'ר,לקצוץ דק את הבצל.
           בסיר כבד לחמם שמן זית ושמים את השורשים, הבצל, הג'ינג'ר והשום, לערבב ולאדות עם מכסה סגור על אש נמוכה לכ-10 ד'.
          מדי 2 דקות לערבב שוב.
          לקלוף ולחתוך לקוביות את הגזר ותפוחי האדמה,להוסיף לסיר ולערבב עוד כמה דקות.
          לשטוף את האפונה, לסנן ולהוסיף אותה לסיר,לכסות במים כ-15 ס"מ מעל גובה הירקות ולהביא לרתיחה.
          להנמיך ולבשל על אש קטנה כשעה עד לריכוך.
          בסיום הבישול לטחון בבלנדר מוט את המרק לקבלת מרקם קטיפתי..
          * במידה והמרק דליל מדי ,להמשיך לבשל עוד כמה דקות. ובמידה וסמיך מדי, להוסיף חצי כוס מים.
          ביום למחרת המרק נוטה להסמיך.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן