לבשל את כדורי הטפיוקה בהמון מים תוך כדי ערבוב, כשהנוזל ירתח הוא יהפוך לג'ל סמיך, אבל עדיין תראו כדוריות.
תוך כמה דקות רוב הכדוריות יהפכו לשקופות והשאר יישארו עם קצת לבן, זה הזמן להוריד מהאש.
לסנן את תוכן הסיר במסננת דקה, רצוי בנגלות, תוך כדי הזרמת מים על מנת לשטוף את הג'ל המיותר,
להעביר את הכדוריות לקערה ולערבב עם חצי כוס מייפל, גרידת לימון, מיץ מ-2 לימונים ו-500 מ"ל חלב קוקוס.
לערבב טוב ולהעביר לכלי הגשה קטנים.
לקרר לילה במקרר.
הצעת הגשה: לסדר בצנצנות או בכוסות גבוהות: שכבת פיסטוקים טחונים, שכבת טפיוקה, שכבת תותים, שכבת טפיוקה, מעל טופינג של פיסטוק ותותים ביחד
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח