את התמרים לגלען.
את העגבניות המיובשות להשרות ל10 דקות במים רותחים ולסנן היטב.
להניח את כל הרכיבים במעבד מזון/ בלנדר מוט, את הרכיבים את הנוזליים למטה ואת הדביקים יותר למעלה.
לעבד בפולסים עד לקבלת מחית.
להמשיך לעבד ברצף עד לקבלת ממרח חלק.
לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.
להעביר לצנצנת ולשמור בקירור כשבוע
ניתן להקפיא כחודשיים
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח