הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סלטים - קורס בישול בריא

          מטבוחה של אורית

          הכנות: 10 דקות | בישולים: שעה | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חומרים
          6 עגבניות
          4 פלפלים אדומים
          2 בצלים
          1/2 כוס שמן זית
          2 כפות פפריקה מתוקה
          1/2 צ'ילי ירוק
          4 שיני שום
          כף מלח גס


          אופן ההכנה

          לקלוף את הבצלים, לחצות את כל הירקות, להסיר את תוך הפלפלים
          בתבנית פיירקס - לשים את העגבניות, הפלפלים והבצל בתבנית ולצקת מעל שמן זית בשפע.
          לפזר מעל כחצי כף מלח ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 40 דקות עד שעה.
          לאחר הצלייה בתנור: לפלפלים ולעגבניות להוריד את הקליפה בזהירות (מה שיורד בקלות) ולקצוץ גס יחד עם הבצל.
          בסיר לחמם היטב שמן, להוסיף פפריקה מתוקה, את הירקות ושום כתוש.
          להביא לרתיחה ולהנמיך, לבשל עד שהרוטב מצטמצם ונוצרת מטבוחה.
          לתקן טעמים ולהגיש, ניתן גם לטחון בבלנדר מוט למרקם אחיד יותר

           

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן