לקלוף את הבצלים, לחצות את כל הירקות, להסיר את תוך הפלפלים
בתבנית פיירקס - לשים את העגבניות, הפלפלים והבצל בתבנית ולצקת מעל שמן זית בשפע.
לפזר מעל כחצי כף מלח ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 40 דקות עד שעה.
לאחר הצלייה בתנור: לפלפלים ולעגבניות להוריד את הקליפה בזהירות (מה שיורד בקלות) ולקצוץ גס יחד עם הבצל.
בסיר לחמם היטב שמן, להוסיף פפריקה מתוקה, את הירקות ושום כתוש.
להביא לרתיחה ולהנמיך, לבשל עד שהרוטב מצטמצם ונוצרת מטבוחה.
לתקן טעמים ולהגיש, ניתן גם לטחון בבלנדר מוט למרקם אחיד יותר
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח