הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          לזניה מנגולד וכרישה עם קרם קשיו פסטו ורוטב עגבניות

          הכנות: 30 דקות | בישולים: 40 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חומרים
          לרוטב:
          3-2 שיני שום
          2 בצלים
          6 עגבניות
          שמן זית
          תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
          למילוי:
          חבילת לזניה
          כוס קשיו
          עלים מחבילת בזיליקום
          צרור מנגולד
          כרישה


          הכנה

          לחמם תנור לחום בינוני.
          בסיר רחב ונמוך לחמם 3 כפות שמן זית,לקצוץ את הבצל והשום ולטגן על אש קטנה.
          לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף פנימה, להוסיף תבלינים לערבב טוב ולתת לרוטב להתאחד.
          אחרי כמה דקות להוסיף 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה,להמשיך לבשל עוד 10-5 ד' על אש קטנה.
          אפשר לבלנדר לרוטב חלק או להשאיר כך.
          במקביל לטחון בבלנדר/ בלנדר מוט את הקשיו והבזיליקום עם כוס מים.
          לטחון למרקם כמה שיותר חלק ולהוסיף עוד קצת מים לפי המרקם הרצוי.
          לקצוץ את הכרישה ולאדות אותה עם קצת שמן זית במחבת,להוסיף אליה את ה"גזע" של המנגולד קצוץ דק.
          כשהכרישה וגזע המנגולד מתחילים להתרכך להוסיף גם את עלי המנגולד קצוצים גס.
          בתבנית משומנת לסדר: עלי לזניה, שכבת מנגולד וכרישה, עלי לזניה, שכבת קרם קשיו,עלי לזניה ורוטב עגבניות.
          לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני עד להתרככות.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן