לחמם תנור לחום גבוה.
לפרק כרובית לפרחים ולחלוט אותם במים - להביא לרתיחה ואז להוציא ולצנן.
בקערה לערבב: 3-2 כפות שמן, 3-2 כפות טחינה, מלח, פלפל ובערך 1/3 כוס שומשום.
לערבב את הכרוביות עם הבלילה שנוצרה, לשטח על גבי נייר אפייה בתוך תבנית ולפזר מעל עוד שומשום לקבלת ציפוי פריך.
לאפות כחצי שעה בחום בינוני עד לפריכות.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח