הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          שירותי בישול בריא

          טארט לוז תפוחים טבעוני ללא סוכר

          הכנות: 40 דקות | בישולים: 30 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          חלבון
          חומרים
          כוס אגוזי לוז
          כוס וחצי קמח מלא / כוסמין
          שמן זית
          1/2 כוס מים רותחים
          כפית קינמון
          כף סוכר חום לאפיה - אופציונאלי
          4-5 תפוחים ירוקים / זהובים
          קורט ציפורן טחון, קורט הל טחון
          גרידה מתפוז אחד


          הכנה

          את אגוזי הלוז נקלה על גבי נייר אפיה בחום נמוך (100-120 מעלות) כ- 20 דקות עד שעולה ריח.
          נוציא מהתנור, נקרר קלות ונעביר לקופסא. נשקשק אותה עד להסרת רוב הקליפות ונוציא את האגוזים לקערה.
          נטחן את האגוזים למרקם גרגירי במעבד מזון, בפולסים.
          בקערה נפרדת נתחיל להכין את הבצק -
          נערבב: כוס וחצי קמח עם חצי כוס לוז טחון וכפית קינמון (אם נרצה להוסיף סוכר- זה הזמן).
          נוסיף: 1/2 כוס שמן זית ו1/2 כוס מים רותחים.
          נערבב היטב עם כף עד לאיחוד כל החומרים ואז נעבור ללישה ידנית קצרה (!) לקבלת כדור בצק גמיש.
          נרדד את הבצק דק (כ-2 מ"מ) בין שני ניירות אפייה ונעביר לתבנית טארט מרובעת או עגולה (גודל בינוני 26).
          נאפה את הבצק בחום בינוני (כ-160 מעלות) כ-15 דקות, עד לפריכות. נוציא ונצנן בצד.
          את התפוחים נקלוף, נגלען ונחתוך לקוביות.
          במחבת נחמם 2 כפות שמן זית ונוסיף את התפוחים, נכסה במכסה ונבשל כ-5 דקות על אש בינונית.
          נערבב מדי כמה דקות וכשהתפוחים יגיעו למרקם רך נתחיל למעוך לרסק ונמשיך לבשל.
          כשנראה סימני השחמה נכבה את האש ונמשיך לערבב את הרסק במחבת החמה עד שכל הרסק יגיע למרקם שחום בהיר.
          נוסיף גרידת תפוז, קורט הל וקורט ציפורן ונטעם. אם נדרש נוסיף עוד תבלינים לחיזוק.
          את חמאת התפוחים המוכנה נעביר לתוך בצק הטארט ונשטח אותה.
          מעל נפזר שכבה נדיבה של אגוזי לוז טחונים.
          נאחסן בקירור לכשעה, נפרוס ונגיש בטמפרטורת החדר.

          מתכון זה נוצר כחלק מפרויקט בלוגרים בשיתוף מנטקה – אתר הקונדיטוריה הישראלית

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן