לחמם תנור לחום גבוה.
לפרוס את החצילים לקוביות / עיגולים ולערבב בקערה עם שמן זית.
לסדר על גבי נייר אפייה בשכבה אחידה, לצלות בתנור עד להשחמה.
להעביר לקופסה שיכולה להיסגר ולהוסיף כחצי כוס חומץ תפוחים, כפית מלח, קורט פלפל ו-3-2 כפות שמן זית.
לסגור ולטלטל את הקופסא בעדינות.
לשמור בקירור.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח