בקנקן תה להניח את התבלינים ולצרף אליהם קליפת תפוז מתפוז שלם.
לצקת ככוס מים רותחים, לכסות ולחכות לפחות שעה. יוצא מעין "תרכיז" לתה.
התבלינים וקליפת התפוז ממתיקים את החליטה, אין צורך להוסיף סוכר!
להעביר קצת מהחליטה לכוס ולהוסיף מים רותחים. לשתות בהנאה!
רוצה לדעת איך לבנות משקאות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח