לשמן טוב מחבת נון- סטיק/ טפלון (חשוב! נדרשת מחבת טובה).
לגרר לתוכה ירק ולתת לו להיטגן קלות,
בינתיים לערבב את שאר החומרים (מלבד שמן הזית) בקערה טוב עד ליצירת בלילה אחידה ודלילה במרקם של שמנת מתוקה.
להוסיף לבלילה את הירקות מהמחבת ולערבב שנית.
לשמן שוב את המחבת וליצוק עיגולים קטנים מהבלילה ליצירת חביתיות קטנות.
לתת להן להתייבש קצת ולהפוך.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח