בסיר קטן:
להרתיח ולבשל את הקוואקר והמים על אש קטנה תוך כדי ערבוב,
עד שהתערובת נהיית דייסתית וסמיכה.
אפשרות א- לאוהבי המרקם העדין:
להעביר את התערובת לכלי גבוה ולהוסיף את שאר הרכיבים מעליה.
לטחון הכול ביחד בבלנדר מוט עד למרקם הרצוי.
אפשר להוסיף קצת מים רותחים אם התערובת יצאה "כבדה" מדי
אפשרות ב-
לערבב עם שאר הרכיבים ידנית.
ניתן להוסיף מעל: קוקוס, צימוקים, אגוזים, מייפל ועוד שפע תוספות, ואפשר גם לאכול ככה - זה מושלם כמו שזה!
רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח