לחמם תנור לחום נמוך (140 מעלות).
בקערה לערבב טוב קוואקר עם קוקוס, וניל, קינמון, מלח, שמן וחצי מכמות הסילאן
לשטח על גבי נייר אפייה בתוך תבנית תנור רחבה בשכבה דקה
יידרשו לעניין לפחות 2 תבניות.
בינתיים את האגוזים לחצות או לקצוץ גס, ולערבב עם הצימוקים בקערה.
לאפות כ-40 דקות, לערבב מדי פעם את התערובת בתנור.
כאשר הגרנולה נהיית קלויה ופריכה להעביר חזרה לקערת הערבוב ולערבב עם הצימוקים והאגוזים.
להוסיף עוד כף-שתיים סילאן (או יותר, לפי הטעם), לערבב היטב ולשטח חזרה בתבנית לקירור.
לתת לתערובת להצטנן ואז לפורר אותה עם מזלג.
לאחסן בקופסה אטומה, רצוי במקרר, לאכול עם פירות חתוכים וחלב שקדים או יוגורט עיזים.
רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח