בקערה גדולה ונוחה ללישה לערבב הכל ביחד עד ליצירת כדור בצק נוח לעבודה.
אם צריך ניתן להוסיף עוד קצת מים ושמן כדי לגבש לכדור נעים ללישה.
יש ללוש היטב ידנית (בקיפולים) כ- 10 דקות, אפשר לקחת הפסקה באמצע אם צריך.
בסיום הלישה להדק היטב לכדור, לשמן קלות, לכסות במגבת לחה ולתת לבצק לנוח כ- 6 שעות, אפשר גם יותר.
שימו לב- אם חם מדי יש להעביר למקרר, הבצק עובר תפיחת לילה נהדר.
מהכמות הזאת ניתן להכין פוקאצ'ה אחת גדולה ועשירה או 2-3 פיצות יפות :)
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח