הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          אייס קפה טבעוני ובריא מסדנת בישול קיצי

          אייס קפה טבעוני ובריא!

          הכנות: שעתיים | בישולים: 5 ד' | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ללא סולניים
          חומרים
          בלנדר איכותי
          כוס חלב צמחי, ללא סוכר
          2 מנות אספרסו או 2 מנות מקינטה בינונית
          תמר מג'הול גדול או 2 תמרי ברהי קטנים
          כפית תמצית וניל איכותית


          אייס קפה טבעוני ובריא

          לפני שנתיים או שלוש, בעוד קיץ חם מנשוא, חברה סיפרה לי על הטריק שלה
          לצלוח קיץ ישראלי בשפיות
          אני אפילו לא זוכרת אם זו היתה המצאה שלה או השראה ממקום אחר
          אני כן זוכרת את הפלא והשמחה לראות אצלי במטבח
          אייס קפה. כמו בבית קפה. רק עם קפה אמיתי ובלי כל הדרעק
          ואת הידיעה שהקיצים שלי לא יראו אותו דבר מעתה והלאה!

          אז בזמן שהילדים מנשנשים חטיפים קפואים
          או קרטיב טבעוני טעים
          אפשר להרים רגליים ולהנות מהמשקה שיצנן לך את הקיץ – בלי סוכר מעובד, על בסיס חלב צמחי וקפה אמיתי
          אושר בהתגלמותו!
          הקאטץ’ היחיד הוא שזה מצריך התארגנות מראש, אבל מי שמכיר.ה אותי יודע.ת
          שהתארגנות מראש מבחינתי היא המפתח למטבח טעים יותר, פשוט יותר ובריא יותר.
          איך זה קורה? אפשר תמיד להתחיל בכמה טיפים על בישול בריא ופרקטי ולהתקדם משם.

          הכנה

          את החלב הצמחי נקפיא מבעוד מועד בתבנית קרח, כשעתיים מראש לפחות.
          את האספרסו נקרר במקרר או בפריזר.
          נבלנדר ביחד: תמר מגולען, חלב צמחי קפוא, אספרסו ווניל
          נקבל את אייס שווה, מעורר, ונטול ג'יפה!
          המלצת המערכת: לשתות ככה או עם קשית רב פעמית

          יצא טעים? הנה כמה הצעות לתוספות:
          אפשר להעשיר את השייק בכף קקאו לאוהבי המוקה
          או להחליף את הקפה בקקאו מומס במים למקרה שבא לך בכלל אייס שוקו
          אפשר להכין את המשקה על בסיס חלב שקדים ביתי או על בסיס חלב קוקוס מקרטון לאוירה יותר טרופית…
          אפשר להחליף את התמרים בכף מייפל למתיקות מסוג אחר (אבל מייפל אמיתי! לא בטעם מייפל)
          אבל הכי חשוב – לשתות אותו בנחת, ולהנות מכל שלוק 🙂

          רוצה לדעת איך לבנות משקאות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן