במעבד מזון לטחון קוואקר עד ליצירת "קמח" ולהעביר לקערה.
לפרק את הכרובית לפרחים בינוניים ולטחון אותה *ללא בישול* במעבד המזון,יחד עם בצל ושום למרקם פירורי דק.
לצרף לקערה את הירקות הטחונים ולהוסיף קמח חומוס ותבלינים לפי הטעם.
לטעום ולראות שהתערובת מתובלת מספיק (הטעמים קצת נחלשים באפיה)
ליצור קציצות בידיים רטובות ולסדר על גבי נייר אפייה משומן.
לשמן גם קלות מלמעלה.
לאפות בחום בינוני כחצי שעה או עד להתייצבות.
(במידה ורוצים להמיר למתכון לא גלוטן יש להשתמש בשיבולת שועל ללא גלוטן)
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח